Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom du sikkert hat lækre kogebøger stående, er der en god sandsynlighed for at du ikke får kigget meget i dem. Der er også en god sandsynlighed for, at du mange gange i løbet af ugen savner inspiration. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal have at spise. Derfor ender det ofte med de samme 7-8 retter, der går lidt på skift.

En af måderne man kan slippe uden om dette, er ved at få de populære måltidskasser. Her er det bestemt på forhånd, hvad du skal have at spise. Nogen sætter pris på dette, mens andre savner friheden ved selv at bestemme. Vi har taget et kig på, hvad der findes at gode apps til at finde inspiration og lignende.

Gode apps til madelskere

Herunder kan du se et par forslag til gode apps, hvis du skal finde inspiration eller opskrifter. Der findes naturligvis mange flere, og kom endelig med bud i kommentarfeltet, hvis du kender en.

Yummly – lavet af Tummly

En af de bedste app der samler opskrifter fra hele verden er uden tvivl Yummly, der har flere millioner opskrifter. Lækre billeder og videoer med instruktioner. Har du AppleTV kan du også få den der, så du kan stå og se opskrifterne blive udført. En rigtig feinschmecker mad app. Man kan også lave indkøbslister, så man kan se lige hva man skal bruge. Den er dog amerikansk og medmindre man er inde i alle termer kan det godt være en smule besværligt.

Vild mad – lavet af House of Code

En super lækker app, som en af verdens bedste kokke René Redzepi (NOMA), har været med til at lave. Den handler om de ting man kan finde i den danske natur, som kan bruges i madlavning.

Karolines Køkken – lavet af Arla

Karolines køkken lyder måske en smule banalt, ikke desto mindre så er det en helt forrygende app. Der er mange tusinde opskrifter på alt mellem himmel og jord. Det hele er lige til at gå til og den fungerer upåklageligt. Man kan sagtens mærke at der er mange “muskler” og penge bag ved denne. Du kan både søge i mest anbefalet opskrifter, bedst bedømte og inden for mange kategorier. Du kan også finde hele madplaner for ugen. Skal du kun have en – kunne det være et godt ud.