Fællesskål

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Fælles madlavning kan styrke relationer. Gastronomisk teambuilding kan derfor styrke sammenholdet mellem kollegaer og forbedre arbejdsmiljøet på kontoret. Hvis du overvejer at arrangere et forløb med fokus på samarbejde, kan du med fordel inkludere gastronomisk teambuilding. Det vil dine medarbejdere sætte stor pris på.

Mad samler mennesker

Undersøgelser viser, at madlavning og fællesspisning styrker sociale relationer. For os mennesker er det en grundlæggende social adfærd, som vi forbinder med tryghed og sammenhold.  Med andre ord kan mad samle mennesker og øge sammenholdet i grupper – også på arbejdspladsen. Selvom madlavning ikke er en del af den sædvanlige arbejdsdag, kan det altså bringe medarbejderne tættere sammen og styrke sammenholdet mellem dem. Derfor giver det god mening at lave gastronomisk teambuilding.

Anderledes teambuilding

Med gastronomisk teambuilding kan du give dine medarbejdere en sjov og anderledes oplevelse. Når madlavning indgår i teambuildingen, er det som udgangspunkt nemmere at få folk til at deltage aktivt, fordi det ikke er en ukendt øvelse for dem. Madlavningen er dog ikke helt som medarbejderne kender den. Undervejs vil de blive udfordret på deres samarbejdsevner, ligesom deres evne til at være kreative og tænke i nye baner testes. Efterfølgende kan de i fællesskab nyde det tilberedte måltid over en god snak om dagens udfordringer. Hvis du vil tage teambuildingen til et nyt og alternativt niveau, kan du kontakte dette eventbureau i København og høre mere om gastronomisk teambuilding.

Gastronomisk teambuilding er for alle

Konceptet gastronomisk teambuilding kan måske give indtrykket af, at der står franske gourmetretter eller avancerede teknikker på programmet. Det er dog slet ikke tilfældet. Gastronomisk teambuilding handler om at lære hinanden bedre at kende over en gang madlavning. Derfor foregår det på et niveau, hvor alle kan være med. Deltagerne bliver klogere på smagssammensætninger, og de kan tage tips, tricks og en god oplevelse med hjem i deres eget køkken.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here