Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du gerne vil gøre påsken speciel for dig selv og en anden, så er der flere muligheder at gøre det på. Du får her nogle ideer til, hvad du kan give af oplevelser til en du holder af.

1 Påskeophold

Hvis det er din kæreste eller måske ven/veninde, så kan du invitere vedkommende på påskeophold. Her får I tid til at være sammen og hygge jer alene. I kan tage på påskeophold på Hindsgavl Slot. Her bliver i forkælet med lækker mad og vin og bliver vist rundt i den smukke park. I skal blot trækket stikket og nyde en pause fra en travle hverdag. I kan se mere her.

Hindsgavl Slot har sammensat et påskeophold med to overnatninger. I opholdet indgår der eftermiddagskaffe/te og hjemmebag på ankomstdagen. Derudover er der guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave lang fredag. Første aften får i en 4-retters menu inkl. vinmenu, hvor i på 2. aften får en 2-retters menu inkl. vinmenu igen. Begge morgener er der selvfølgelig også morgenbuffet.

2 Gækkebrev

Hvis oplevelsen du vil give, skal være en mindre af slagsen, så kan du lave et gammeldags gækkebrev. Det er med garanti noget, som vil få modtageren til at trække på smilebåndet. Dit gækkebrev behøver ikke at ligne et mesterværk. Bare tanken om, at du har brugt tid på at klippe et, vil helt sikkert gøre modtageren glad.

3 Påskeæg

Noget tredje du kan gøre, er at give et påskeæg. Det kommer selvfølgelig helt af sig selv, hvis du laver et gækkebrev og modtageren gætter, at det er fra dig. Du kan dog også sagtens give et påskeæg uden at have lavet et gækkebrev. Et påsketing kan være mange ting. Det kan være et helt almindeligt chokoladeæg, som der er mange der giver. Det kan også være noget andet chokolade eller en special gave, som du blot siger er et påskeæg.