picnic

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er hyggeligt at tage en tur i skoven og holde en dejlig og hyggelig picnic, med din familie eller en du holder af. De fleste vælger at tage engangsservice, da det kan være bøvlet at rigtig service med som man skal have med tilbage, imens det er beskidt. Sådan et klassisk engangsservice er utroligt skadeligt for miljøet, og er en af de største syndere, sammen med vatpinde, som forurener mest i naturen. EU-kommissionen vil lave et forbud mod det klassiske engangsservice, fordi det er så nemt at lave et mere miljøvenligt alternativ. 

Hvad er alternativet så? 

Da flere og flere virksomheder for øjnene op for at, det klassiske ikke nedbrydelige engangsservice er fortid, har de været nødsaget til at udvikle et mere miljøvenligt alternativ.
Her er det nye, økologisk nedbrydeligt bioplast. Det vil sige service der er 100% kompostbare, altså kan nedbrydes i naturen, vi anbefaler du stadig tager det med og smider det ud igen, men hvis du skulle glemme det, er det ikke skadeligt som det klassiske plastik service.
PLA (polyactic acid) hedder den nye plast form, og bliver produceret ved at forarbejde majs til majsstivelse, som derefter omdannes til sukker og så ender som PLA.
Plastmaterialet kan klare op til 90 grader og er smagsneutralt, så du vil ingen forskel kunne mærke, hvis du er vant til at bruge det klassiske plastmaterialer. Det allerbedste er at prisen er cirka den sammen som de klassiske.
Du kan finde et stort udvalg af bioplast service på inkpro til en rigtig god pris, se mere om deres fine udvalg her 

Hvad kan man ellers gøre for at tænke miljøvenligt? 

Nu hvor alt engangsservice kan bruges med god samvittighed, skal man huske på der findes andre faktorer som kan gøre din picnic langt mere miljøvenlig, såsom hvilken mad du tager med, er det økologisk og kræver det meget CO2 at producere, som oksekød f.eks. gør.