jul

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En firmajulefrokost, skal helst være nem og sjov for alle ansatte i firmaet, derfor kan det ofte godt betale sig at lade et eventbureau om at stå for planlægningen, det er dog vigtigt at man kigge efter et bureau der kan levere et ordentligt måltid, af en ordentlig kvalitet. Det er også vigtigt at være ude i god tid, nogle anbefaler at man næsten allerede lige efter den seneste julefrokost er afviklet, at man begynder at arrangere den næste.
Det er vigtigt at bevare traditionerne der er ved en julefrokost, derfor anbefaler vi også at det er et bureau, der kan levere de klassiske julefrokost retter som smørrebrød, fisk, fiskefileter, flæskesteg, frikadeller, rødkål, leverpostej, medisterpølse, mørbrad. Man har desuden traditionelle drikkevarer som snaps/akvavit og øl (gerne julebryg). Julebryggen brygger de store og små bryggerier helt særligt op til jul, og den kan smages fra den første fredag i november (J-dag), hvor bryggerierne sender deres ”snebajere” på markedet. 

Selvom det er forskelligt fra selskabet til selskab om en julefrokost udvikler sig til at drikke snaps til man ikke kan huske noget eller blot er en hyggelig stund i gode venner og kollegaers lag kommer man sjældent uden om den traditionelle julefrokostmad med medister, bacon på leverpostejen og risalamande med kirsebærsauce, det er bare en del af julefrokosttraditionen. 

Hvem kan så leve op til dette?

Vi her på siden er overraskende nok, rigtigt glade for mad, og vi går altid efter dem der kan levere en ordentlig kvalitet, men det kræver også det er nogle der kan skrue et ordentligt event sammen.
Derfor bruger vi altid Grunkevent, de er kendt for selv at arrangere store julefrokoster, man kan deltage i, men de er ligeså erfarende i at arrangere julefrokoster for andre. Deres kvalitet af mad og drikkevare er i tip top, samtidigt med at de kan finde ud af at lave en fest, og at sørge for at festen passer til selskabet.  Du kan se mere omkring grunkevent her