Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det betyder selvfølgelig også at vi så småt skal til at forkæle os selv med noget dejlig lækkert sommermad. Der findes ikke noget bedre end at sidde udenfor og kunne nyde sin aftensmad mens solen langsomt er i gang med at bevæge sig ned over himlen, alt i mens du sidder og nyder en kold øl, et godt glas vin eller noget andet lækkert sammen med gode venner eller din familie.

Derfor kommer vi her med nogle lækre idéer til skøn sommermad du kan servere i de kommende måneder.

Det første man skal huske når man skal lave sommermad er helt klart udstyret. For der er ikke noget der skriger mere sommer end en grill. Så meget som muligt skal laves på grillen om sommeren og det er også muligt at lave rigtig lækkert mad på en grill. Mangler du en grill, lidt grilludstyr, eller en smart el gril til at tage med rundt, så kan du finde inspiration hos Davidsen.

Masser af frugt

Det handler bare om at udnytte at frugt og også grønt smager rigtig godt på denne årstid. Man kan lave en masse lækre salater med alverdens slags frugter og grøntsager i så man virkelig får lyst til at tage en så stor portion at der nærmest ikke er plads til andet på tallerkenen.

Kødet

Der skal selvfølgelig lidt kød på grillen når det kommer til sommermad. Det kan være alt lige fra koteletter, grillpølser eller andet lækkert kød. Mange vælger at grillesvinekød, men du kan sagtens også godt grille kylling og oksekød og derfor kan du få en lækker grillet burgerbøf en dag.

Kartoffelsalat

Det her er netop en af de retter der virkelig skriger af sommer. Der findes en masse muligheder for at købe en færdiglavet i butikkerne, men du kan også meget nemt lave din egen og virkelig smide de ting i som du elsker.